Azteken’s Treasure Slot Machine

Aztec’s Treasure is een 5-Reel progressieve gokkast die is gebaseerd off van een Azteekse thema-vandaar de naam. Als je in bent voor een beetje prospectie voor de mythische verloren goud, kan dit de progressieve gokkast voor jou.

  • Aztec Treasure
  • Aztec Treasure regels
  • Aztec Treasure inzet
  • Aztec Treasure bonussen
  • Aztec Treasure jackpot

Aztec Treasure

Met Aztec’s Treasure kun je plezier hebben of echt voor de grote jackpot gaan. Er zijn 20 lijnen op deze progressieve gokkast. Voordat u draait, u selecteren hoeveel lijnen u wilt afspelen en zo laag als één regel. Als je niet alle 20 lijnen gaat spelen, wat de standaardpositie van de machine is, moet je weten dat je ze in opeenvolgende volgorde moet spelen.

Aztec Treasure regels

Dus als je maar drie regels wilde spelen, zou je lijn één, twee en drie spelen. Je ze niet buiten de orde stellen, zoals vier, zes en acht. Er zijn tien lijnen aan elke kant van de machine. Om u een voorbeeld te geven, regel één bevindt zich in de 6e positie aan de linkerkant, terwijl lijn twee zich op de tweede positie aan de linkerkant bevindt. Lijn drie is op de 9e positie aan de linkerkant en ga zo maar door. Alle nummers 10 en onder zijn aan de linkerkant, terwijl alle nummers 11-20 zijn aan de rechterkant.

Aztec Treasure inzet

Aztec’s Treasure heeft de volgende gokcoupures: 1 cent, 2 cent, nikkel, kwart, 50 cent, één dollar en vijf dollar. Dus, u inzetten tot $100 per spin als je wilt.

Deze progressieve gokkast heeft ook een auto play functie. Hoewel ik dit niet leuk vind, zou je dat wel kunnen. Gewoon je geld in, klik op auto spelen en kick back totdat je wilt stoppen. Het spel zal blijven spelen totdat je geen geld meer hebt of je stopt ermee. Ik kan me voorstellen te klikken op deze functie met $ 500 in de machine, het krijgen van een telefoontje, vergeten over de machine en terug te komen om $ 0 te zien.

Aztec Treasure bonussen

Aztec’s Treasure heeft meerdere bonussen gedurende het spel. De Azteekse Koning verschijnt op Rollen 2, 3 en 4. Hij is als een wild symbool. Behalve Idols, vervangt hij als een symbool. De Idols verschijnen hier en daar.

Aztec Treasure jackpot

De Jackpot is willekeurig en kan worden gewonnen aan het einde van elke spin. Het maakt ook niet uit welke denominatie je speelt. Het is een leuke kleine draai. Als u op zoek bent naar enorme jackpots ($ 50.000 +), dit is niet uw gokautomaat. Maar, als je wilt dat de mogelijkheid om op te halen $ 1.000 of zo aan het einde van een spin, Aztec’s Treasure zal een geweldige tijd voor je.

Deze gokkast heeft vele manieren om te winnen-vooral met alle 20 lijnen gaan. Daarom is het maximum dat je winnen 40.000 keer dat je inzet per lijn. Dus, als je speelt 25 cent per lijn, u winnen tot $ 10.000 op een spin.

Aztec’s Treasure is een leuke machine. Geef het een keer een seintje.

Plaats een reactie